Frisörer bekantade sig med Krämfabriken i Borlänge

Vi har haft nöjet att besöka Svenska Krämfabriken i Borlänge och fått en inblick i hela processen bakom hur hår- och hudvårdsprodukter blir till. Under besöket fick vi lära oss hur idéer omvandlas till konkreta produktförslag, och hur både innehållet i produkterna samt designen av förpackningen utvecklas från grunden. Vi fick också en guidad tur genom produktionslinjen där vi kunde se hur förpackning och packning sker på ett effektivt och noggrant sätt.

Det var även fascinerande att få en djupare förståelse för hur ett företag som Krämfabriken fungerar i praktiken. De värnar verkligen om sina medarbetare, vilket märktes tydligt genom deras satsning på personalens välmående. Medarbetarna har tillgång till en egen padelhall och ett gym, som de får använda både under sin fritid och under arbetstid på fredagar. Detta är ett tydligt exempel på hur Krämfabriken främjar hälsa och trivsel bland sina anställda.


Vi har även fått en större förståelse för Hårologis grundidé och filosofi och hur de två företagen samarbetar för att skapa innovativa, högkvalitativa hårvårdsprodukter. Besöket har gett oss nya insikter i den kreativa och affärsmässiga processen bakom produktutvecklingen.


Detta besök har inte bara stärkt vår kunskap, utan också underlättat för oss i att sälja produkterna vidare till slutkunden. Genom att se de goda arbetsförhållandena och hur Krämfabriken värnar om sina anställda, kan vi med ännu större övertygelse förmedla värdet av produkterna. Att produkterna dessutom är närproducerade i Sverige – något som ger dem en särskild kvalitet och trygghet – stärker ytterligare vår möjlighet att framhålla deras fördelar för slutkunden.



Vi har även haft ett härligt dygn tillsammans som grupp, vilket har gett oss en möjlighet att lära känna varandra på ett djupare plan. Normalt sett är vi alltid uppdelade i mindre grupper då vi har andra typer av undervisning som HUTH eller GEM, vilket gör att vi sällan träffas som en helgrupp. Detta dygn har därför varit extra värdefullt, då vi genom gemensamma aktiviteter och upplevelser har kunnat bygga relationer och fått en ny uppskattning för varandras styrkor och personligheter.

Det har varit både givande och roligt att få denna resa tillsammans och vi har skapat minnen vi kommer att bära med oss länge framöver.


Kommentarer